Bingo Boll

Bingo Topplista

1. MamaMia
Mamamia Bingo

2. Bertil
Bertil Bingo

3. Maria
Maria Bingo

4. Unibet
Betsson Bingo

5. Mr Green
Mrgreen Bingo

Bingo Jackpot

Här hittar du Sveriges Bästa Bingo Jackpot!

Svenska Bingosidor på nätet Nästan alla bingosidor erbjuder någon typ av jackpott. Det kan vara en stor jackpott eller flera mindre. Ett bra sätt att testa vilka jackpottar ett bingorum har är ett registrera ett konto och även få 50 kr gratis som de flesta Svenska bingorum ger bort. En bingo jackpott är oftast mycket förmånligt då det ökar dina vinstchanser. Med jackpoten kan du vinna större och ha chans at bli miljonär på i bingospelande!

Titta i vår Bingo Bonus Topplista för att se vilka bingosidor som du kan spela med jackpottar hos!

Lycka till med jackpottarna!

Tips för att vinna bingojackpottar

Det finns några viktiga saker man kan tänka på när man spela om att vinna en jackpott både när det gäller bingo och casino. För det första bör man välja en jackpott som är större än den normalt sett är. Då är den mer värdefull eftersom det är lika svårt at vinna den oavsett om jackpotten är på 100.000 kr eller om den är på en miljon men belöningen blir så mycket större om jackpoteen är stor.

Det andra man ska tänka på är hur ofta jackptten brukar vinnas. Hur stor var den när den senast vanns? Vissa jackpottar vinns nästan alltid vid samma jackpottsumma och då skall man passa på att spela den inte innan det är enorrmt viktigt om man vill vinna en stor jackpott!